Huoltamoiden palvelut

Hierontaa Töölössä, Jätkäsaaressa, Ruoholahdessa ja Matinkylässä

Hieronta hoitaa kehoa ja mieltä. Asiakkaan auttaminen ja terveyden edistäminen ammattitaitoisesti sekä turvallisesti on meille tärkeintä. Teemme työmme tosissamme, mutta kuitenkin ilon kautta. Uskomme, että hyvä ilmapiiri ja pieni pilke silmäkulmassa edistävät osaltansa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Laajalla osaamisella tarjoamme ratkaisukeskeistä hoitoa ongelmien korjaamiseen sekä niiden ennaltaehkäisemiseen. Itse hoidon lisäksi ohjeistamme aina halutessasi jatkohoitomahdollisuuksia kotiin.

Tutustu hierojiimme tästä.

Klassinen- ja urheiluhieronta

Hieronnalla voi saada apua lihaskireyksiin, rentoutumiseen ja kiputilojen ja stressin lievitykseen. Klassisessa hieronnassa ja urheiluhieronnassa muokataan ja rentoutetaan lihasta, ja niissä käytetään samoja otteita. Urheiluhieronnassa huomioidaan urheilijan tulevat harjoittelut ja mahdollinen kilpailukausi. Näiden perusteella hieronta mukautetaan urheilijalle sopivaksi. Urheiluhierontaan voidaan ottaa mukaan myös passiivisia venytyksiä.

Varausta tehdessäsi sinun ei tarvitse tietää oletko klassisen- vai urheiluhieronnan tarpeessa, vaan hieronta toteutetaan aina sinun tarpeidesi mukaan alkukartoituksen perusteella.

Hierojat
Hieroja tekee selkähierontaa.
Hieroja tekee kasvohierontaa.

Purentalihashieronta

Hampaiden narskuttelu ja yhteenpureminen voi aiheuttaa purentalihasten ja kasvojen alueen kiputiloja, päänsärkyä, niskan ja hartiaseudun kipua ja jäykkyyttä tai jopa huimausta tai korvakipua. Näihin vaivoihin voi saada apua purentalihasten hieronnalla. Purentalihashieronnassa hierotaan kasvojen alue, purentalihakset niin kasvojen ulkopuolelta kuin suun sisältä, päänahka, kallonpohja ja kaulan sekä niskan alueet.

Purentalihashierontaa tarjotaan kaikissa Huoltamon toimipisteissä, ja palvelua tarjoavat siihen erikoistuneet hierojat. Tutustu tästä toimipisteisiimme ja hierojakohtaisiin palveluihin.

Toimipisteet

Muut palvelut

Klassisen- ja urheiluhieronnan sekä purentalihashieronnan lisäksi osa Huoltamon hierojista tarjoaa myös muita hyvinvointi- ja kehonhuoltopalveluita. Palveluihin kuuluu esimerkiksi kuumakivihieronta, akupunktio, dry needling, raskausajan hieronta, kuivakuppaus ja intialainen päähieronta.

Tutustu tästä tarkemmin hierojakohtaisiin palveluihin ja varaa aikasi.

Hierojat
Hieroja tekee niskahierontaa.