Huoltamoiden filosofia

Huoltamot on perustettu sinun hyvinvointiasi varten

Asiakkaan auttaminen ja terveyden edistäminen ammattitaitoisesti sekä turvallisesti on meille tärkeintä. Teemme työmme tosissamme, mutta kuitenkin ilon kautta. Uskomme, että hyvä ilmapiiri ja pieni pilke silmäkulmassa edistävät osaltansa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Laajalla osaamisella tarjoamme ratkaisukeskeistä hoitoa ongelmien korjaamiseen sekä niiden ennaltaehkäisemiseen. Itse hoidon lisäksi ohjeistamme aina halutessasi jatkohoitomahdollisuuksia kotiin.

Toimipisteet

Huoltamon toimipisteet sijaitsevat Töölössä, Jätkäsaaressa ja Matinkylässä. Kaikissa toimipisteissä on tarjolla myös viikonloppuaikoja, minkä lisäksi myös kotikäynnit ovat mahdollisia erikseen sovittaessa.

Mikäli yrityksenne on kiinnostunut hierontapalveluista, Huoltamoiden kanssa on myös mahdollista sopia yrityksen toimitiloissa järjestettävistä hierontapäivistä. Olethan tällöin yhteydessä Huoltamoiden perustajaan Teemu Pahliin. Saat Teemun kiinni sähköpostitse osoitteesta teemu@huoltamot.fi.

Toimipisteet

Ammattitaitoiset huoltajat

Huoltamon rekisteröidyt ja ammattitaitoiset huoltajat tarjoavat niin klassista kuin urheiluhierontaa, osteopatiaa kuin kehohuoltoa. Myös personal trainer -palvelut kuuluvat valikoimaamme, ja autamme mielellämme oman lihaskunto-ohjelman tai terveellisen ruokavalion suunnittelussa.

Tutustu huoltajiimme ja valitse sinulle sopivin toimipiste.

Huoltajat